Board Council of Expats Finalized (In Dutch)

01-02-2019

Board Council of Expats Finalized (In Dutch)

Bestuur ‘ANWB voor expats’ rond

Het is gelukt – het bestuur van de Stichting Nederlanders Buiten Nederland is rond. In totaal gaat het om elf Nederlanders in het buitenland (meer ging echt niet, anders zou het een Poolse landdag worden), waarvan twee bestuursleden die géén lid zijn van een partij en negen die ieder van een andere partij lid zijn. Om precies te zijn: SP, PvdA, GroenLinks, 50PLUS, D66, CDA, CU, VVD en FvD. Daarmee omvat het bestuur een amalgaam aan politieke kleuren, van links tot rechts. Bovendien komen de bestuursleden uit vier verschillende continenten.

Belangrijk om te weten: geen enkel bestuurslid zit er namens een partij – geen enkele politieke partij heeft dan ook zeggenschap over de samenstelling van het bestuur of enige activiteit van de belangenorganisatie. Daarnaast is het goed te benadrukken dat elk bestuurslid er op vrijwillige basis zit: niemand krijgt hiervoor betaald.

Binnenkort zullen alle namen bekend worden gemaakt. Eerst moeten nog wat formaliteiten worden afgewerkt en zullen de bestuursleden de kans krijgen elkaar beter te leren kennen.

–> DANK aan iedereen die op de vorige oproep heeft gereageerd!!!! <–

For more please continue at : https://eelcokeij.com/2019/01/26/bestuur-anwb-voor-expats-rond-oproep-webbouwer-nieuw-wetsvoorstel-dubbele-nationaliteit-brexit-nlers/

GNBCC | News