Handelsmissie duurzame landbouw Ivoorkust en deelname SARA 2022

03-06-2022

Handelsmissie duurzame landbouw Ivoorkust en deelname SARA 2022

Handelsmissie duurzame landbouw Ivoorkust en deelname SARA 2022 25 t/m 29 november 2022

Bent u actief in duurzame landbouw? En bent u benieuwd naar uw marktkansen in Ivoorkust en West-Afrika? Kom dan van 25 tot en met 29 november mee met onze handelsmissie naar Abidjan.
 
SARA-beurs 2022
Tijdens deze missie neemt u ook deel aan de SARA-beurs (Salon de l’Agriculture et des Resources Animales). Deze tweejaarlijkse beurs is zowel nationaal als regionaal, de belangrijkste beurs op het gebied van landbouw, veeteelt, visserij, bosbouw, en agrifood. Nederland laat zich via een 'Netherlands Lounge' op de beurs zien. Bovendien is Nederland dit jaar eregast tijdens de SARA-beurs.

Voor wie is deze missie interessant?
Deze missie is interessant voor duurzame, innovatieve en/of inclusieve bedrijven uit de Nederlandse agri-food sector. De SARA-beurs 2022 heeft als thema, de rol van landbouwinnovatie bij klimaatverandering en het post COVID-herstel.

Waarom meedoen?
Deelname aan deze missie biedt u de mogelijkheid om:

  • inzicht te krijgen in de marktkansen in Ivoorkust en West-Afrika;
  • in contact te komen met nieuwe potentiële zakenpartners en relevante partijen in Ivoorkust en andere West-Afrikaanse landen;
  • uw eigen Ivoriaanse contacten weer fysiek te ontmoeten;
  • voordeel te hebben van het optrekken met andere Nederlandse bedrijven die zich richten op de West-Afrikaanse markt;
  • inzicht te krijgen in hoe uw bedrijf kansen kan benutten op de Ivoriaanse markt aan de hand van concrete (voorbeeld)projecten;
  • in samenwerking met de Nederlandse overheid toegang te krijgen tot de markt door consortia te vormen en door publiek-private samenwerking.

Voor meer informatie over de missie zie 

GNBCC | News